Uutiset

Viimeisimmät uutiset

Osallistu

Pereensaaren nuotiopaikka valmistunutKoti ja ympäristö
Pereensaaren puiston niemenkärkeen on valmistunut uusi nuotiopaikka kuntalaisten iloksi. Nuotiopaikalta löytyy grilli ja penkit noin 20 henkilölle, eli istumapaikkoja riittää isommallekin porukalle hyvin. Grillipaikka on rajattu aitauksella, mutta erillistä katosta ei ole.

Tarvitsemansa puut ja sytykkeet jokainen tuo itse paikalle.

Pereensaaressa jätteiden lajitteluun löytyy yksi suurempi jätepiste, joka löytyy heti saaren sisäänkäynnin yhteydestä. Pyydämme ystävällisesti kuljettamaan kaikki kertyvät roskat jätepisteelle.

Pereensaaren kulkureittien valaistuksen asennus on loppusuoralla. Valot on määrä saada toimintaan näillä näkymin lokakuun alkupuolella. Asennustyö on valitettavasti viivästynyt valaisinten toimitusongelmien vuoksi. Asennukset tehdään loppuun heti, kun tarvittavat osat saadaan.

Iltaisin alueella on varsin pimeää, kunnes valot saadaan toimintaan. Padel-kentän valot antavat pientä valoa ympäristöön.

Tervetuloa Pereensaareen.
Frisbeegolfradalla huoltotöitäHarrastukset ja vapaa-aika
Kurikan firsbeegolfradalla tehdään alueen huoltotöitä 2.-6.10. 

Rata 10 on suljettu huoltotöiden vuoksi. Muut radat käytettävissä normaalisti.
Vanhustenviikkoa 2023 vietetään Pirkkalassa 2.–8.10.Koti ja ympäristö
Lokakuun ensimmäisellä viikolla vietetään kansallista Vanhustenviikkoa. Myös Pirkkalassa on tarjolla monipuolisia tapahtumia sekä tekemistä kyseisellä viikolla. Tutustu tapahtumatärppeihin.