Uutiset

Viimeisimmät uutiset

Osallistu

Pirkkalassa rakennetaanKoti ja ympäristö
Oletko kiinnostunut, mitä Pirkkalassa rakennetaan parhaillaan. Voit seurata käynnissä olevia hankkeita ja tulevaisuuden suunnitelmia kunnan Hankkeet -internetsivuilta.

Suuremmista hankkeista on tehty jokaisesta oma hankesivu, jossa kerrotaan rakentamisesta enemmän. Pienemmät kohteet on esitetty talonrakennuksen ja yhdyskuntatekniikan työohjelmissa.

Sivulta löytyy tietoja myös jo valmistuneista rakennushankkeista keväästä 2020 alkaen, jolloin sivusto otettiin käyttöön Pirkkalan internetsivustouudistuksen yhteydessä.
Nähdään Pirkkalan Muinaismarkkinoilla 9.-10.7.!Yleistä
Pirkkalan Muinaismarkkinat ammentaa aiheensa viikinkiajasta ja Tursiannotkon alueella tehdyistä arkeologisista löydöistä. Rautakauden tunnelmaa tarjoavassa tapahtumassa on ohjelmassa muun muassa työpajoja, taistelunäytöksiä, muinaisia kädentaitoja, opastettuja kierroksia, asiantuntijaluentoja ja muinaismusiikkia. Myös lapsille järjestetään omaa muinaisohjelmaa. Tapahtuma-alueina toimivat Reipin alue ja Suupantori. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Pirkkalan Muinaismarkkinat 9.-10.7.2022
La klo 10-17
Su klo 10-16

Lue lisää Muinaismarkkinoiden verkkosivuilta. Pääset sivuille alla olevasta painikkeesta.
Killon bussipysäkki pois käytöstäKoti ja ympäristö
Keskuspuhdistamohankkeen siirtoviemärityömaasta johtuen Killontorintien ja Naistenmatkantien risteysalueen lähellä oleva Killon bussipysäkki nro 7009 on pois käytöstä 5.8.2022 saakka.

Pahoittelemme haittaa. Katso Nyssen sivuilta tiedote asiasta.