Osallistu

Rakenna yhteisöäsi. Anna mielipiteesi ja ole kuulolla päivityksistä.,
Repe & Romu kiertää Pirkkalassa 30.9 ja 5.10Koti ja ympäristö
Pirkanmaan Jätehuollon kuormurit Repe & Romu ottavat maksutta kyytiinsä kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet. Autot kiertävät Pirkkalassa 30.9 ja 5.10.2021. Vuoden aikana kaksikko pysähtyy 17 kunnan alueella.

Katso tarkempi aikataulu ja lisätietoja kunnan internetsivuilta.
Uusi rantareitti välillä Soukonlahti-Niemenmaa saa valot syksyn aikanaKoti ja ympäristö
Pyhäjärven rannassa kulkeva uusi rantareitti on saamassa valaistuksen syksyn aikana. Reitti kulkee uudelta Soukonlahden alueelta Turrin ja Soljan kautta Niemenmaalle. Urakka alkaa lähipäivinä ja valot on tarkoitus saada tämän hetken aikataulun mukaan toimintaan syyskuun 2021 loppuun mennessä.
Loukonlahden matonpesupaikka saatiin avattua vielä loppukesäksiKoti ja ympäristö
Ilmoitimme 5.8, että Loukonlahden matonpesupaikka on jouduttu sulkemaan loppukaudeksi 2021 jatkuvien vesipumppuongelmien ja lopulta vesipumpun rikkoutumisen vuoksi.

Vesipumppuonglemaan löydettiin kuitenkin nyt väliaikainen korjausratkaisu ja paikka päästiin avaamaan uudelleen.

Mattopyykille siis pääsee vielä myös Loukonlahteen.

Yhdyskuntatekniikka ja aluepalvelut.
Nysse-liikenteen muutokset 7.6 ja 9.8Koti ja ympäristö
Vuosi 2021 on Tampereen seudun joukkoliikenteessä suurten muutosten vuosi. Ratikkalinjojen käyttöönotto vaikuttaa myös Pirkkalan Nysse-liikenteeseen. Uudistus aloitetaan jo kesäkaudella 7.6.2021 alkaen. Suurimmat muutokset tulevat voimaan 9.8.2021, jolloin myös osa Pirkkalan linjastonumeroinnista tulee muuttumaan.

Kesäkaudella Pirkkalassa palvelu pysyy muutoin entisellään, mutta Pereen ja Nuolialan alueilla aloittaa uudet linjat 30 ja 31.

Lue lisää linjoista ja liikennöintimuutoksista Nyssen sivuilta.