Uutiset

Viimeisimmät uutiset

Osallistu

Itsenäisyyspäivänä juhlitaan Suomen itsenäisyyttä ja 100-vuotiasta PirkkalaaYleistä
Pirkkalan kunnan itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Nuoliala-keskuksessa tiistaina 6.12. kello 13. Tilaisuudessa on ohjelmaa Suomen itsenäisyyspäivän ja Pirkkalan 100-vuotisjuhlavuoden hengessä. Juhla on kaikille avoin ja ilmainen. Järjestäjä toivoo kaikilta tilaisuuteen osallistujilta juhlavaa pukeutumista.
Hiihtokauden ajaksi muutoksia kävelyreittiin Vähäjärven ympärilleHarrastukset ja vapaa-aika
Pirkkalan kunta on tehnyt talviajan reittijärjestelyjä Vähäjärven ympäristöön koskien kevyen liikenteen väyliä ja hiihtolatuja.

Hiihtokauden ajaksi Vähäjärven Kurikanpuoleisessa päädyssä oleva rantareitti on vain hiihtäjien käytössä. Kävelijät ja muu kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Vuorenhaantien reittiä. Tarkempi kuva reiteistä löytyy kunnan internetsivujen uutisesta. Pääset uutiseen sivun alalaidan painikkeen kautta. 

Näin ennen hiihtokauden alkamista, haluamme muistuttaa muutenkin, että ladut on tarkoitettu vain hiihtämistä varten. Kävely, pulkkailu, pyöräily ja muu kulkeminen laduilla on ehdottomasti kielletty. Myös koirien ulkoiluttaminen laduilla on järjestyslailla kielletty.

Reiteille viedään selkeät opasteet, kun muuttuvat järjestelyt astuvat voimaan.
Omakotitalotontteja luovutetaan Lepomoision alueeltaKoti ja ympäristö
Pirkkalan kunta luovuttaa omakotitalotontteja 17 kpl Lepomoision alueelta. Kaikki luovutettavat omakotitalotontit ovat vuokratontteja.

Hakuaika on 21.12.2022 klo 9 - 9.1.2023 klo 15.

Lisätietoja ja hakuohjeet luettavissa kunnan internetsivuilta.