Ollikantien liikenne kiertoreitille 23.9. klo 10 alkaen välillä Suupankuja ja Urheilutie

Koti ja ympäristö
Ollikantiellä välillä Suupankujan risteys ja Urheilutien risteys kaikki liikenne siirretään väliaikaiselle kiertotielle ma 23.9.2024 klo 10 alkaen. Liikennejärjestelymuutos on voimassa alustavasti 31.10.2024 asti.

Pirkkala-kampuksen yleisten alueiden urakassa siirrytään seuraavaksi toteuttamaan Ollikantiellä tarvittavat urakan maarakennus- ja vesihuoltotyöt. Töiden ajaksi kaikki liikenne siirretään väliaikaiselle kiertotielle Ollikantien pohjoispuolelle kiertäen lämpölaitoksen ja lopulta liittyen uuden pysäköintialueen ja Urheilutien kulmalle.

Kiertotiellä väliaikainen pohjoisempi kevyen liikenteen väylä rajataan eteläisemmästä ajoneuvoliikenteestä raskassuoja-aidoin.

Urheilutien nykyiset suojatiet ja näihin liittyvät lämpölaitoksen viereiset kevyen liikenteen väylät poistetaan käytöstä reittimuutoksen vuoksi.

Linja-autopysäkki 7071 (koulukeskus) siirtyy Urheilutien risteyksen itäpuolelle nykyisestään noin 50 metriä liikennejärjestelyjen ajaksi.

Liikennejärjestelymuutos tulee voimaan klo 10 maanantaina 23.9.2024 aamun vilkkaamman liikenteen hiljennettyä.

Työmaa-alueet ovat rajattu suoja-aidoin, jolloin niihin kulkeutuminen on estetty sivullisilta. Myöhemmistä liikennejärjestelymuutoksista tiedotetaan aina ennalta. Koulurakennukset, vapaa-aikakeskus ja urheilukenttä pysyvät käytettävissä ja saavutettavissa koko urakan ajan.

Katso tarkempi kuva liikennejärjestelyistä kunnan verkkosivuilta, jonne pääset alla olevan painikkeen kautta.

Pahoittelemme häiriöitä alueella.