Tervetuloa Haloo Pirkkalan selainversioon!

Haloo Pirkkalan avulla tiedät mitä kunnassa tapahtuu ja pystyt vaikuttamaan kunnan kehittämiseen.

Mikä on Haloo Pirkkala?

Voit esimerkiksi tehdä helposti vikailmoituksia, viestiä vaivatta kunnan kanssa, ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja paljon muuta.
Vaaran paikka
Partolantie 3 työmaan isot kulkuneuvot poikkoilee Pereentien ja työmaan liittymässä. Äsken kevyen liikenteen väylät tukossa, paha vanhempien ihmisten kierrellä autotien kautta.
Katuvalo pimeänä
Martanpihan yksi katuvalo pimeänä, lasten leikkipaikan nurkalla.
Toivion katujen kunto
Toivion ”pääväylät” erityisesti Eskolantie suorastaan vaarallisessa kunnossa. Sohjoa tienvierustat täynnä ettei lastenrattailla pääse eteenpäin. Keskellä tietä niin pahoja polanteita että iso maasturikin pomppii puolelta toiselle. Saisiko tiekarhun vetämään nämä Toivion isoimmat tiet kerran? Helpottaisi turvallista kulkua, kiitos.
tien kunto
Taas annan palautetta. Kaameessa kunnossa tie. Aurausta ei oo sit viimeisten viikkojen aikana näkynyt.
Auraus / Killo
Onko auraajat hiihtolomalla vai missä mättää, kun katuja ei aurata loskasta? Killontorintien loppupää ja Killontori on vaarallisessa kunnossa, urat on niin syvät, ettei vastaantulevaa pysty väistää. Talvihoitopäivystykseen soitettu eilen, luvattiin ”lisätä listalle”, mutta mitään ei oo tapahtunut.
Korkokuja aurauksen tarpeessa!
Muutenkin huonossa kunnossa oleva päällystämätön tie ja suunnaton määrä loskaa ja isoja lätäköitä. Auto meinasi jäädä pohjasta kiinni.
Jaakontie pikaisen aurauksen tarpeessa
Jaakontiellä niin pahat polanteet, että raapii jo auton pohjaa. Urasta mahdoton päästä pois ja on vaarallista ohittaa kadunvarteen pysäköityjä autoja, kun ei käytännössä pysty yhtään väistämään.
Kirkkokatu ja Kirkkoveräjäntie todella heikossa kunnossa, syvät urat ja välillä 2 autoa ei pysty ajamaan rinnakkain, kun auraukset olleet tekemättä pitkään. Joidenkin autojen alusta ottaa kiinni, kun urat ovat syvät ja urien ulkopuolella ei voi ajaa. Nyt
Kirkkokatu ja Kirkkoveräjäntie todella heikossa kunnossa, syvät urat ja välillä 2 autoa ei pysty ajamaan rinnakkain, kun auraukset olleet tekemättä pitkään. Joidenkin autojen alusta ottaa kiinni, kun urat ovat syvät ja urien ulkopuolella ei voi ajaa. Nyt aurauksen saisi helpommin tehtyä lämpimään aikaan.
Huutokiventie täynnä loskaa
Huutokiventietä ei ole huollettu aikoihin